17 april 2012

Så inleds denna blogg. och enligt tradition bör jag ju tala om varför jag inte klarat av att fullfölja min andra bloggar och delge en plan för hur denna ska bli annorlunda och bla bla bla.


Sanningen är, min vän, att jag har ingen aning om hur detta kommer att gå. men oavsett, så var det väldigt roligt att skapa en ny blogg. Något som jag enligt historien har en passion för...


Anyway, cut the crap och så ska jag formulera något fint om vad jag med denna blogg ämnar åstadkomma. Svaret är precis lika simpelt som det varit för alla mina tidigare bloggar; att minnas.


En av de saker jag fruktar mest är att glömma bort vad jag varit med om. 


Så. Nu när jag äntligen fått börja rida igen, är frisk från mando, typ frisk psykiskt och lalala (jag orkar inte re-cappa allt som hänt sen sist, tror det kan vara en av de saker som gör mig så avtänd på bloggande direkt) och har Mathias och examen bara är 7 veckor bort (!) så påbörjas MyhorseLife!


Jag har nu ridit på Hufvudsta ridklubb sedan januari (?) och det är ta mig fan det bästa jag gjort för mig själv. Jag mår så otroligt bra när jag får vara i stallet. 
Och så otroligt roligt det är att rida igen... Underbart! 


Och en stor eloge till Hufvudsta... ni fick mig att älska en ridskola. med era välutbildade, välmående hästar, kunniga och bra ridlärare och fina anläggning har jag blivit frälst. Tack till er!


Men, tanken är ju inte att det ska vara för evigt. 

  • Jag vill köpa en egen häst. 
  • Jag vill börja satsa. 
  • Jag vill börja tävla.

Tanken är att jag ska så fort jag landat ett jobb och därmed en inkomst.


Så, kortfattat är denna blogg en journal över min resa mot mitt mål, ett monument över mina erövringar och fall och en reminder om alla de fantastiska stunder som man får uppleva i närheten av hästar. 

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering