Måndag

Dags igen för en måndagslektion!
Det var en helt ny häst för mig idag; Tori II.

Tori II

Tori II.

Om jag citerar ridskolans beskrivning av honom som en start;
"Ett visst mått av kärlek krävs för att få denna herre att göra det lilla extra, för om du sätter hårt mot hårt så riskerar du att hamna i spånet."
Well. definitivt inte en överdrift. :)
Det var nog ett av de kämpigaste passen ever, håll, svett, mer svett, blossande röda kinder, svettigt häst, darriga ben... Jag har iaf aldrig blivit så svettig av att rida som jag blev idag. Och pga detta så har duschen hemma sällan varit så skön.


Red för Denise idag. Hon pratade lite om att de haft en pedagogikkurs förra veckan och hon verkligen fått bevis på att hon är en vänsterhjärna och mimmie en höger. Jag håller verkligen med. Sen så går det aldrig lika bra att rida för Denise som för mimmie, underligt. Sen känns det faktiskt som att hon pratar och säger jättemycket mer till alla andra, hon säger nästan aldrig nåt till mig vilket känns lite bortkastat.


Mimmie kan inte ta mig den 1a maj så vi får flytta fram privatlektionen. Synd, men detta innebär att jag kan få ta nytta av Lizas hårfixerier... :)
Så här ser jag ut när jag tidigt varje måndag morgon går ner till the happiest place on earth.


Nalle åker hem idag. Åh vad jag kommer att sakna dig snuttebubben!

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering