Nalle

Min älskade, älskade katt är på besök. Mamma är på resa till Åbo och jag är kattvakt. SÅ underbart att få ha honom ett tag.

Stackars Mathias är så allergisk att han har tryck över bröstet. Han är så himla snäll och klagar inte alls och låter mig ha nalle här ett par dagar.

Jag fruktar att nalle bara har en liten tid kvar i livet. Han är verkligen skruttig nu, höften, njurarna, hoppar dåligt och ogärna, problem mes förstoppning. Jag vill inte ens tänka på att förlora honom, vi har ju vuxit upp ihop. Samtidigt är detta något jag förberett mig på många år, precis som jag gjorde med karro. <3
Det jag är mest rädd för är att jag ska ha extrem ånget över att jag inte haft honom hos mig länge nog. Att jag inte tog vara på tiden osv. Och sen det ofattbara att jag aldrig mer kommer att få träffa honom, hålla honom.

Men att tänka på detta sätt bildar bara en stress och ingen njutbar tid ihop.

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering