Ponnyakuten och avundsjuka

Maratondags i kombination och i väntan på världscupen. Idag är den den sista, slutliga, ultimata dagen. Roffe är 9a så en vinst är nog helt körd tyvärr men ack så bra ändå!!

Imorgon ska jag äntligen få rida igen, abstinensen är grov.
Den 1a maj ska jag eventuellt rida privat för mimmie igen. Direkt efter att jag varit hos Liza och blivit lite fräsch i håret igen. Får säga till att det inte är någon idé att hon fixar alls. Kanske blir lite billigare?

Den här veckan har förutom för abstinens även innehållit en hel del avundsjuka. Vadan detta kan man tänka sig? Jo, det är ju som vanligt att mina hjärnspöken har taken the better of me... Svartsjukan - som egentligen är ren och skär kass självkänsla - svärmar runt två personer; nellie från ponnyakuten och Lotta. Vad fan liksom. Jag önskar verkligen att jag haft samma hästförutsättningar som lotta som nu tävlat framgångsrikt länge och fått många riktigt fina hästar och bor på gård med eget stort stall och ridbana. hon är så mycket duktigare än mig och så mycket yngre, det får mig att känna mig KASS och värdelös. Avundsjuk.
Och sen ä det nellie, som har fin häst, är så där nedrigt snygg, fått var med i ponnyakuten och på vågorna av det fått jobba som modell för en kampanj för hööks. Och det har ju jag inte gjort :p och min osäkerhet kring mitt utseende och känslan av oduglighet bara bränner sönder mig.

Jaja, jag kan ju iaf resonera kring det.

Inget av detta är dock så hemskt som min rädsla för den stund då jag ska berätta för mamma att jag vill/ska köpa häst. Ingen kan förstöra något som hon. Mathias tycker att jag ska köpa och ha den ett par månader innan jag berättar... :

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering