Val och kval

Fick i måndags veta att det redan är dags att betala 500 av nästa termins avgift för att vara garanterad en plats i sin ridgrupp nästa termin. Den 1a juni är det deadline.

Nu hamnar ju jag i en liten svår sits... Jag vill ju absolut rida men ha egen häst. Dock kräver inköpet av häst att jag fått ett jobb. Och om jag har ett jobb så är det inte säkert att de tycker att det är okej att rida på måndagmornar... Så: jag kan inte räkna med att få ett jobb under sommaren och vet inget angående hösten. Kommer med största sannolikhet inte kunna skaffa häst förrän i höst. Men om det inte går - jag måste ju få rida.

Den lösning jag ser är att försöka byta grupp till nästa termin, kväll eller helg.

Fan. Jag ska ju söka söka söka i sommar. Borde fått NÅT jobb till hösten, även om det bara är temporärt.
Så: måndagmornar är gone.

Frågan är således, vågar jag räkna med att skaffa egen häst? Eller ska jag backa upp med ridskola?

Det skulle ju verkligen inte göra nåt att träna en termin till. Och har jag egen häst kan den ha vilodag den dag det är ridskola.

Jag tar en termin till.

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering