A crude awakening

Igår visade jag prov på yttersta förvirring.

Jag drömde att jag försovit mig till ridningen och det var ju hemskt! Så när jag sekunden efter (real?) vaknar får jag direkt hjärtat i halsen. Jag gräver snabbt fram mobilen som ligger under kudden, stirrar som en som förlorat vettet på tiden och skriker (s k r i k e r) "neeeeeeeeej!!! Nej nej nej!!!!"
Klockan är 08.46. Jag ska ju rida kvart över åtta! (seriöst, matte..?!)
Stackars Mathias vaknar rått av mina skrik och undrar vad det är som hänt? Jag har missat ridningen skriker jag vidare.

Jag slänger mig ur sängen på rekordtid. Dyker in i garderoben och ridkläderna ännu snabbare. Mathias den underbara själen kommer ner som en grottman och ger mig ett äpple och ett glas juice. Ta cykeln! Säger han.

Jag sveper glaset i en klunk. Ut till hissen, skynda dig hissen!!!
ner till cykelförrådet, nyckel in i låset.

men stop.

Vad dum jag är. klockan är ju nästan 9. Ridningen lsutar ju 9. helvetes pisskit. Jag har missat en av mina extremt dyrbara ridtillfällen.
Tillbaka upp till lägenheten. svärandes inombords. nedslagen. fitta också.

kommer upp, orkar inte ens öppna med mina egna nycklar. ringer på dörren.

"älskling jag är för sen! jag har missat ridningen!!"
"men vadå, va, när började det? är tävlingarna redan slut?"
"..va..?. men.. är det inte måndag...?"
"neej älskling"

seriöst.

"jag fattade inte varför du hade så bråttom."
"varför saaa du inget!"

<3

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering