måndag (på riktigt denna gång)

Idag var det Mimmiedag. Såg verkligen fram emot att få rida, haft abstinens hela helgen.

Det var achilleus idag igen, gillar honom massor! Väldigt snygg kille och sååå snäll!

Tyvärr gick det inte så superbra idag, hade väldigt svårt att få fram och ihop honom. Svettades som en tok igen och var nedslagen när vi slutade. Kanske mest var jag som kände det som att det gick dåligt, är inne i en sån period nu. Mimmie sa att jag satt bra idag.

Förra måndagen missade jag att blogga! Det var en väldigt annorlunda måndag, för vi fick rida ut!! SÅ skönt det var med en tur i skogen. Fick rida på Bernard. Så nu har kan jag bocka av både bjässarna i stallet. Det var bara andra gången i år som de var ute och alla var lite galna. Bernard hade picknick så fort han bara kunde och när vi skulle trava en sväng så drog han en galopp och en liten bock, hihi. Sen avslutade vi på volten.

Nu är det bara två gånger kvar... Vad fan ska jag ta mig till sen?!
Bad M fråga hans mamma om det stallet hon rider i, det kanske kan bli något. Sen kan jag fråga moster också.

Vi ska få hoppa med mimmie som avslutning på terminen. Ska be M följa med och filma.

Och viktigast av allt nu; inte få panik över att det kändes som en dålig dag idag. Punkt. Släpp det.

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering