Näst sista måndagsridningen..

...var för Denise idag. Jag red Achilleus igen och det gick massa bättre än sist! Jag funderade lite och kom på att det kanske skulle vara bra för mig att fokusera på vad jag blivit bra på istället för att gräla på mig själv angående vad som inte är lika bra. För omväxlingens skull liksom. "Omväxling förnöjer."


 • Jag har bra balans.
 • Jag har mjuka händer.
 • Jag har bra sits, fått in lodräta sitsen.
 • Jag tittar inte ner lika mycket.
 • Jag håller händerna jämt och rätt och rätt höjd osv.
 • Jag gjorde BRA galoppfattningar idag, nog bästa sen jag började rida igen.
 • Mina armbågar är i bra position.
 • Jag har lärt mig hur man får ner hästar att jobba i form.
 • Jag har fått starkare muskler.
 • Jag har roligt när jag rider.
 • Jag är avslappnad när jag rider och kan glömma all stress och blä!.. och det är ju inte alls en tokig lista!


Nästa gång är alltså sista ridningen...Det känns jättetrist. Vi ska ge Mimmie och Denise "något drickbart" som tack. Så jag ska ta med 20 SEK till nästa gång och ge till den äldsta i gruppen som är snäll och fixar. Jag och namn, minns ju inte vad han heter.

Det bjuds på hoppning som avslutning, yippiee!! Mathias är bokad och ska följa med och filma och fota. om jag lyckas få upp nåt här är tveksamt, ville sig ju inte de andra gångerna. suck.

Sen är det bara att avvakta och vänta på att få information om vilken ridtid jag får till hösten... och att börja jobba så snart som möjligt så jag kan skaffa egen häst och rida jämt jämt jämt!

jag kanske ska rida privat för Mimmie på söndag. Det är dock då som vi bokat in en båttur med Martin och Díana.. och jag har ju egentligen inte råd... men jag VILL. SÅ. GÄRNA. ska diskutera med Mathias om detta.

Slutligen måste jag rapportera att jag helt fascinerad fastnat i nellies blogg. Även om hon skriver som en riktig bimbo så är kontentan i hennes inlägg riktigt bra, jag diggar henne! Hon kör verkligen sitt eget race och är mycket mogen för sin ålder. jag fattar att hon har många fans. Dock är jag avis på att hon har tre hästar och får rida så mycket. Jag vill inte vänta längre, vill NU!

igår skulle vi varit på dressyrtävling nere i stallet men pga vädret (som varit ÖSREGN (<3) i 3 dagar i sträck och kallaste juni på 84 år) så är utebanan en sjö så det blev inställt. Det visste vi inte så jag och mathias gick till ica, köpte lunch och gott och gick ner. Sen fick vi besviket sätta oss på bryggan vid vattnet och äta istället. Vilket ju snabbt blev supermysigt! Det kom en katt också och var extremt gosig och ville äta våra mackor. söt!

Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering