Och så var det den lilla detaljen med släp...

Så jäkla svårt med märken och material.

Thuale och Boj kostar och känns sämre då de ofta är i plyfa. Men efter att ha läst på lite verkar de flesta släpägare föredra plyfan då aluminium är vibrationskänsligt och är inte slittåligt. Vidare anser de att glasfiber lätt går sönder.
Plyfan är också bra för att det är lätt att se när det behöver bytas ut så man kan göra det i god tid. Vill ju inte att hästen går genom golvet.... fy fan!


Humbaur Maximus
120.000 SEK
Humbaur är kanske att föredra ändå men när man tittar på dessa två Cheval-vagnar så känns det lite som att betala lite för mycket.


GOLD GRAND COMFORT

69.900 SEK
Hästtransport ”Gold Grand Comfort” är en rymlig och prisvärd hästtransport helt i glasfiber med aluminiumgolv och glasfibertak. Den är rikligt utrustad med bland annat: mjuk mellanvägg, sparkplåtar, stoppning på sidorna, taklucka, öppningsbara fönster, baklämmen har även ”step up” funktion vilket innebär att du kan öppna den i sidled, detta är bra om du har svårlastade hästar som då kan kliva in i vagnen. Du kan i och med detta också lasta trailern med truck om du vill hämta spån eller foder. Vagnen har också ”PULLMAN” fjädring. Detta ger en mycket mjuk och behaglig resa för hästen. Vagnen har inbyggd sadelkammare som standard.

Cheval Libete modeller 2011 028

GOLD MAGNUM

69.900 SEK
Hästtransport ”Gold Magnum” är en modernt designad hästtransport byggd helt i glasfiber med aluminiumgolv. Vagnen har fronturlastning som standard. I övrigt är den rikligt utrustad med bland annat: mjuk mellanvägg, sparkplåtar, stoppning på sidorna, taklucka, öppningsbara fönster, baklämmen har även ”step up” funktion vilket innebär att du kan öppna den i sidled, detta är bra om du har svårlastade hästar som då kan kliva in i vagnen. Du kan i och med detta också lasta trailern med truck om du vill hämta spån eller foder. Vagnen har också det mjuka fjädringssystemet ” Pullman” som standard. Detta ger en behaglig resa för hästen.

Cheval Liberté Gold MagnumComments

Popular posts from this blog

Coco