Vilken fantastiskt underbar dag!

Idag måste vara den bästa dagen på... Well, EVER!!

Trots att sista ridlektionen var nu på morgonen så fick vi hoppa 80 och marre den fina var med och filmade och myste med hästarna. Jag fick rida Lavina idag för första gången. Svårriden!! Jag var i slutet av lektionen besviken för att jag bara fått ner henne i form stundtals. Vi bråkade och var envisa båda två. MEN så i slutet bär mimmie gick runt och pratade med oss så sa hon att jag ridit jättebra och att"du fick ner henne i form ibland, och det ska jag säga, är det inte många som lyckas med. De rider henne gång på gång på gång och lyckas inte. Så jättebra jobbat, hon var jättefin tycker jag"
Wow vad glad jag blev!!!

Sen pratade vi lite om hennes hoppteknik. Jag sa till mimmie att jag tyckte att det varit svårt med avstånden till hindren. Hon sa då att lavina hade svårt med avstånd och gärna hoppade av tidigt och kraftigt .

Mimmie fick även en present av oss i gruppen, en påse från chokladfabriken som snälla Alan tagit på sig att fixa. Mimmie blev superglad och det det kul :) hon har verkligen varit fantastisk!

Så efter ett svettigt men bra ridpass såg jag att jag missat ett samtal från Mathias. Pulsen gick upp varför ringde han 20 över 9?? Han skulle ju vara på intervju kl 9... Hade han kanske fått... Nää... Kunde det vara så bra?
Ringde tillbaka... Och visst: han hade fått jobbet!!!! Efter tre veckors lång process är jobbet hans!!!

Vi har en tryggad inkomst vilket gör att vi kommer klara oss bra i sommar... Och att det inte är panik för mig att skaffa jobb... Och att båda våra sinnen är otroligt lättade!

Åh min fantastiskt DUKTIGA sambo va stolt jag är över dig!!!!!! Du är helt obeskrivlig och jag älskar dig mer än allt.

Efter detta glada besked, vilket gjorde att jag tjoade och studsade, gick jag in för att prata med Davina om vilken ridgrupp jag ska hamna i till hösten. Jg fick välja och vraka lite och tog lördagar klockan 10. Hur PERFEKT är inte det!?
Dessutom blir jag uppklassad till nivå IV.... Yey!!!!!! Vilket bevis på hur mycket jag utvecklats den här tiden!!

Nu är vi på väg hem till marre för en ypperlig fortsättning på denna drömdag. Vi ska äta pake, rabarberpaj, tonfiskröra och spela vårt hästspel! Åh vad mysigt det ska bli!

Sitter nu och väntar på att marre ska skriva in sig på arbetsförmedlingen och sen ska vi promenera hem till henne.
Fast först ska jag köpa en present till min älskling!

Eftersom marre var så BÄST och filmade så kommer hoppfilm upp ikväll!!


Comments

Popular posts from this blog

Täckesinventering