Blodigt drama

När jag var på väg hem från jobbet idag ringde Pia och berättade att Vasara fått en rejäl spark på benet och att det var en blodig röra. 

Jag kastade mig på bussen hem och sen i bilen och körde ut till stallet, och fick vara doktor. 

Såret var riktigt djupt och det hade runnit blod över hela benet. Jag kylde och tvättade med kallt vatten innan jag skrubbade med jodopax och lade på helosan och bandagerade. Det var massa blod och stackars Vasara hade så ont när jag grävde och tvättade, men hon var så snäll och duktig. Ett tag trodde jag att jag skulle behöva ringa ut veterinär och eventuellt sy igen det, men jag tror att vi kan klara oss.

Nu får hon sova inne inatt och så åker jag ut tidigt imorgon bitti och lägger om bandaget innan jag släpper ut henne o en sjukhage.
Comments

Popular Posts