flås

Igår började jag på ett nytt projekt - jag ska bli av med min astma!
Har hittat ett joggingprogram för nybörjare, som verkar gå så mjukt fram att jag kanske kan följa det, med eventuellt vissa förlängningar så att upptrappningen blir långsammare. Programmet är utlagd på 3 pass i veckan under 12 veckor och den 12:e veckan ska man kunna springa 5 km.

Sprang första gången igår, och det gick otroligt mycket lättare än jag trodde. Speciellt med tanke på att jag och Mathias varit ute och cyklat 1,2 mil precis innan, jag på 11:ans växel hela vägen...
Insåg att jag verkligen är riktigt vältränad! Var inte alls jobbigt där Mathias led, kände knappt nåt i benen, inte alls andfådd efter branta backar.... Och joggingen efteråt gick verkligen smärtfritt vilket gav mig en boost - förut fick jag astma efter typ 100 meters jogging.

Nästa pass på torsdag tror jag, måste passa in dem när Pia är hos Vasara.


Comments

Popular Posts