Jogging vecka 3 dag 1

22:20 bedömde jag att det var tillräckligt låg temperatur för att jag inte skulle svimma av om jag joggade och begav mig därför av på vecka 3 pass 1 igen eftersom värmeböljan tvingade mig att avbryta efter första passé förra veckan.

Jag var orolig att den lilla kondis jag vunnit skulle minska i och med uppbrottet, men det skulle visa sig att fen oron var helt och hållet fel; jag är så himla stolt över att kunna rapportera att jag sprang 4 minuter första delen utan att ens bli andfådd, började gå då bara för att jag vet att det sämsta man kan göra är att gå före programmet. Men trots detta kunde jag inte hålla mig från att springa 4 minuter även andra delen... Jag är alltså mer än redo för nästa etapp!

Dagens spellista:
Sadman - cold in the state of me
Sadman - summer and pain
Sadman - I hold on
Sadman - helpComments

Popular Posts