Tävlingskavaj inköpt

Var på Hööks igår för att köpa en tävlingskavaj. Åkte dit för deras röda (alltid drömt om en röd!!) men när jag såg den var den extremt rosa så det var inget alternativ. Så istället blev det mitt andra val, en marinblå med guld och röda detaljer från CRW exclusive.
Billigt med andra ord, 699 SEK, men gör mig känns det bara korkat att lägga ut flera tusen på en kavaj om man inte tävlar på hög nivå.


Behöver dock återvända till Hööks för att köpa en skjorta också. Har en hemma jag tänkte använda (tagen från jobbet, ett plagg från en kollektion för ett visst väldigt stort flygbolag) tills jag kom på att den ju inte har någon krage... Och jag orkar inte hålla på med skjortbröst och bla bla så nu måste jag införskaffa en skjorta också. Blir denna, också från CRW Exclusive:Comments

Popular Posts