Ultuna dag 3

Ultuna ringde idag på eftermiddagen igen. Vasara är jätteledsen sa de, men äter och dricker. Dock har hon lite kolikrisk pga nedsatt tarmfunktion just nu så de håller henne under noga uppsikt, det är tydligen inte helt ovanligt efter narkos. Men såfort jag hör ordet kolik får jag panik och ser karro dö framför mig igen. Hon får olja i maten och de sa att om tarmarna inte kommer igång så får de nog stoppa upp en arm och försöka känna.

De sa även att hon inte verkar så smärtpåverkad, och att hon går relativt okej. Detta är dock ingen riktig tröst då Vasara kämpar på och försöker att inte visa att det gör ont, så jag sa det till veterinären och hon sa att det var jättebra att veta. Sen gick hon ju okej även innan operationen, men haltade som attans i traven, just för att hon kämpar på så mycket.

Det riktigt skär i hjärtat att höra hur ledsen hon är, och jag är så rädd att hon tror jag övergivit henne. 

Imorgon ska de lägga om bandaget och då får vi se hur såret ser ut och efter det ringer de igen och så kanske vi kan boka dag när jag ska hämta henne.

Jag saknar henne så jag tror jag dör.

Comments

Popular Posts