Planering....

Det är väldigt mycket som ska klaffa och planeras när man ska till Antarktis i 24 dagar och har häst.

Mimmi ska vara banvakt för det skäliga priset 600:- veckan, samt 600:- för passen ifall jag inte lyckas byta dem.

Passen ska försöka bytas, räknade lite dagar och jag verkar ha en bra månad i november med lite pass så jag kanske kan byta lite så jag kan ta alla själv.

Morotspengar måste tas ut och läggas i märkta kuvert så att vi får hem morotssäckar även när jag är borta, eftersom det är det enda foder Vasara får nu i sina hinkar utöver lite mineraler.

Stallapoteket måste kontrolleras så allt är påfyllt igen, efter uttömningen som varit. Ifall olyckan skulle vara framme....

Pia och Mimmi måste kopplas ihop så att Mimmi kan ta över Pias dagar om något skulle hända.

Mathias måste informeras om allt ifall Mimmi eller någon i stallet skulle ringa honom, då han kommer få vara första kontaktperson för Vasara. Jag och mamma kommer inte ha varken telefon eller internet alls.

Detaljerade instruktioner till Mimmi gällande allt, såsom täcken, normaltemp, bla bla.

Stallhyran måste läggas in på banken över en månad i förväg, tillsammans med alla andra räkningar. Mathias måste få bankinlogg för att hantera eventuella oväntade kostnader. 

Packlista måste skrivas väldigt noggrant då det jag har med är det jag har. Eventuellt måste lite extra kläder köpas in från vårt egna märke A-code som då 19 dagar är lång tid.

Kollegor och kalender och tidsrapporter måste informeras.

Veterinär måste konsulteras om hur Vasara ska motioneras etc, samt ett ultraljud måste utföras innan jag åker och uppföljningstid bokas till efter hemkomst. 

Läkare måste kontaktas för att fylla på medicin så det räcker över resan.

Ansiktsprodukter måste inhandlas så det räcker över resan. På flygplatsen kanske.

Säkert mer jag inte kommer på nu...

Comments

Popular Posts