Pretty little liars 7: heartless

Så är den sjunde boken utläst. 

Spoilervarning!!


Alla överlever skogsbranden, och tror att de sett Ali. Givetvis tror ingen annan på dem, och misstron växer när de börjar få chatmeddelanden från någon som utger sig för att vara Ian. Denna Ian talar om att wilden och Jason mördade Ali.

Samtidigt jagar den nya A tjejerna för fullt.
Emily blir skickad till en amish-by där hon får veta att wilden kom från samma by och flydde med en tjejs lillasyster - som försvunnit spårlöst. Dödade wilden henne?

Aria har problem med Jasons raseriutbrott och underliga beteende, och det hela eskalerar när det visar sig att Jason nämns i Radleys logg på väldigt många platser... Aria flyr, och hamnar i armarna på Noel Kahn som hon träffar på en seans, efter att hon blivit övertygad om att Alis spöke försöker kommunicera med henne. Det visar sig att han inte är en typiskt rosewood-kille och aria faller pladask.

Hanna är ihop med Mike och allt går bra där. Hennes pappa skickar henne dock till ett behandlingshem, efter att A föreslagit det, där hon ska ta itu med all jobbigt hon gått igenom. Hon blir vän med Isis som visar sig veta precis vem Hanna är... Och Ali. Och hon vill skada Hanna.

Spencer är ihop med Andrew, och får äntligen en bra relation med sina föräldrar. Iaf tills "Ian" berättar om hennes pappas affär med Alis mamma. När Spencer konfronterar honom visar det sig att hennes mamma inte vetat, och kastar ut honom. Men först hinner han säga att han inte visste om barnen (plural) förrän senare. Så både Jason och Ali är släkt med Spencer?

I det rafflande slutet blir alla 4 gripna och förda till polisstationen. Men mitt i kaoset blir de släppta - Alis mördare har blir gripen. Det är en man vid namn Ford som jobbade med att renovera uthuset Ali begravdes under och som Ali sagt trakasserade henne.
Det visar sig även att det är han som är både "Ian" och den nya A - de fick tag i dator och telefon.

När tjejerna blivit hemkörda ligger Jenna död vid sitt hus. Ford hade dödat henne också. 

Men vem låg i graven om inte Ali?

Comments

Popular Posts