Elsa onsdag

Vilken underbar dag i stallet!

Jag hade längtat hela veckan efter att få åka ut till Elsa, så jag gick 1 h tidigare från jobbet. Och det var nog tur, för de köerna som väntade mig vid Essingeleden var minst sagt brutala. Tror faktiskt att jag kommer åka buss ut hädanefter på vardagar, sparar både tid, bensinpengar och frustration, och så kan jag se programmeringsföreläsningar under tiden eller läsa en god bok. 

När jag kom ut till stallet så tog jag in Elsa från hagen, borstade länge och väl och pussades massor, hon är så gosig.  Sedan sadlade vi på och red ut på en underbar tur i skogen. 

Vi red till vattnet i sandtaget och galopperade och utforskade de fantastiska vägarna, innan vi red in i skogen och hoppade över några nedfallna träd. Herregud så roligt vi hade! Funderade på att avsluta turen på banan med några hinder men vädret var så tråkigt och det började bli sent så vi nöjde oss med timmen i skogen. 

Längtar massor till lördag då Åsa kommer ut och vi ska hoppträna!

Och som om det inte vore bra nog... Såna här sötnosar kan man hitta i stallet. 

Comments

Popular Posts