Alla hjärtans dag!

Rosor, choklad och... Hajbowling!!!


När Dave kom hem från jobbet hade han ett fång röda rosor och lindt-choklad i famnen. Jag blev så till mig att jag inte visste vad jag skulle säga!Vi gjorde oss i ordning och gick till Bambinos Italian eatery på Tolv där jag åt fiskgryta och Dave kyckling. Riktigt mysigt ställe men maten var ingen höjdare tyvärr, riktigt dyr och inte god, min fiskgryta var så överpepprad att den knappt gick att äta, och Daves kyckling underkokt. Rekommenderas inte!

Sedan var det dags.

Sedan mitt första besök på Tolv och jag såg den galet underbara bowlingbanan har jag varit nästintill besatt av den. Det är ju hajar, bläckfiskar, krokodiler, fiskar.... I taket, på golvet, i luften. Vem skulle inte älska det liksom?


Min heder har hittills hindrat mig från att punga ut de 400 kronor för 45 minuters bowling som de vill ha, men igår, på alla hjärtans dag, slog vi till. Sjukt kul, även om jag var mer intresserad av att klappa krokodilen som spottade ut kloten än att faktiskt kasta kloten. :)
En helt klart godkänd alla hjärtans dag!

Comments

Popular Posts