Barnvakt igen

Idag var jag barnvakt åt kära tant brun igen! Supermysigt, även om den sociala miljön i det här stallet skiljer sig markant mot mitt älskade Berga.

Till min förvåning hade Heidi någon gång under dagen lånat min telefon och tagit en duck-face selfie. 

Hennes dagbok lät såhär:

Gnägg o hej dagboken! Att man inte kan få matro... Tant Nea kom igen (godis, hurra!) Men hon slängde ju ut mig i  skritten mitt i min lunch, sjukt oartigt. Tur för henne att godiset var så gott. Idag var det inte alls läskigt i skritten och jag fick sträcka på benen en timme. Sen hade vi en sån där mysig ryktstund igen och jag fick äta klart min lunch. kände mig som en prinsessa!
För övrigt lyckades jag övertala henne om att få låna mobilen och ta en selfie där jag pussar kameran. Den blev sjukt bra, ska ha den som profilbild på HorseBook. Gnägg o hej! Heidi



Comments

Popular Posts