Pianolektion 1

I torsdags var det äntligen dags för min första pianolektion. Som jag hade sett fram emot den!
Kursen hålls i Folkuniversitetets lokaler nära Odenplan, och jag blev förvånad över hur stort det var.

Vi är tre i gruppen, och en av tjejerna hade spelat som barn så hon ligger före oss i kunskap, så kanske kommer hon behöva byta till fortsättningskursen eftersom den här inte kräver några förkunskaper.

Jag kan dock säga att hade jag inte kunnat allt jag redan kan hade jag inte haft en chans på den här lektionen. Jag undviker att lämna fler detaljer om mina åsikter om kursen nu, det får vi ta efter den är slut.Jag har tagit upp mitt keyboard och ställt upp i köket. Och idag blev det shoppingtur för att köpa notboken vi kommer att använda oss av under kursen, samt ett stativ som jag saknat tidigare.
Jag ska försöka öva varje dag, minst 30 minuter.


Comments

Popular Posts