Aprils fool?

Mitt gymkort gick ut idag, vilket betyder att jag inte längre kan träna måndag och torsdag på luncherna.

Jag har valt att inte förlänga mitt avtal, eftersom vi kommer vara i Australien i en månad och sedan efter sommaren är planen att ha häst igen, och då kommer det inte finnas tid eller ork att gymma utöver det. Då behöver jag äta mat på lunchen :)

Så, jag tänkte försöka ge det en chans att börja springa igen, fast jag hade bestämt mig för att inte springa mer pga astman och den smärta och långvariga plåga den ger mig efter varje pass. Så Varför ska jag börje igen? För att jag tycker att det är så skönt och roligt att springa, jag vill inte ge upp! Jag ska ta det så långsamt, sååå långsamt med att öka på, och jag tänker inte ens ha som mål att köra ett tredje Vårrus, utan det får bli om jag känner för det.

Idag jobbade jag hemma och sprang på lunchen, körde intervaller i 5,5 km och det kändes jättebra, trodde jag skulle tappat mer med tanke på att jag inte sprungit på flera månader, har "bara" kört pilates och styrketräning.

Iaf, till poängen. Under april månad ska jag försöka springa 3-4 gånger i veckan, och fortsätta med min yoga på lördagar, har 10 betalda gånger kvar.

Att springa är gratis, lätt att göra överallt och när jag rider sen kan det vara ett bra komplement.

Så, vi får se efter denna månad om jag är en april fool eller Queen.

Comments

Popular Posts