Personal shopping @ Åhléns

I helgen var det äntligen dags för min efterlängtade, ohämmade, bortskämmande shoppingtur med en personal shopper på Åhléns.

I ett otroligt fint privat område högst upp i Åhléns ligger personal shopping avdelningen.
Jag träffade min shopper där och vi satte oss ner i ca 15 min och pratade om vad jag gillar för stil, vilka märken färger etc. Där och då kände jag verkligen att hon förstod exakt vad jag menade och allt kändes jättebra.
Sedan fick jag en timme själv då jag gick och åt lunch på Voltaire och systrar (gud vad bra mat!) Medans hon gick runt och plockade alla de kläder jag skulle prova.


Vi möttes igen i mitt egna provrum med en hel klädhäst redo för mig. Tyvärr så kände jag direkt när jag såg det som hängde på hästen att det blivit fel, men jag slog bestämt bort det och bestämde mig för att vara helt öppen för nya saker, det är ju meningen.

Men trots att jag faktiskt var helt öppen, vilket jag är stolt över, så kunde jag inte känna mig bekväm i 70-tals byxor och tantblusar. Jag kände mig gammal och tjock och att jag såg ut tvärt emot min personlighet. 3 plagg var dock helt spot on.

Vi hade ca 45 min på oss att prova alla plagg och bestämma vilka som skulle få komma med hem. Detta var så sjukt otillräckligt med tid!!
Vi hade behövt 2 timmar till, en timme där hon kunnat justera plaggen så att det blev rätt för mig, och en timme till för att prova om.

Min slutnota hamnade på 17200 sek, och detta då jag bestämde mig för att ta hem många saker för att ge det en andra chans hemma.

Tyvärr blir det så att jag kommer lämna tillbaka 90% av allt jag köpte hem. Och stället ta några timmar i helgen för att handla själv.

Så hur summerar man denna upplevelse? Jo, det var lyxiga lokaler och supertrevlig personal. Men inte i närheten tillräckligt med tid för att få det rätt. Så jag kommer inte göra om det.

Dessa underbara plagg fick dock stanna hemma:
Kofta från Day Birrger et Mikkelsen, 3000 SEK men på REA (@Marre!!!!!!) så betalade 1200.


Blazer från Hope, 2700 SEK.

 Ytterplagg från Tiger of Sweden, 3300 SEK, 


Comments

  1. Yay för att du lyckades fynda lite på rea iaf. Men trist som sagt att det inte levde upp till förväntningarna.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular Posts