Inventering

Idag tog vi upp alla mina hästgrejer från källaren för att göra en inventering över vad jag har och vad jag behöver köpa.

Då jag gav bort i princip allt var det inte mycket att lista, men likväl har det nog besparat mig en peng.

Jag och Vanja ska till Ullared under Kristi himmelsfärd och min förhoppning är att kunna handla mycket bra där och då, och köpa resterande grejer på hemmaplan. Sedan kommer den sista inhandlingen behöva göras när jag vet vilken häst jag har och vilken storlek den har på allt. Har ingen aning om vad som finns på Ullared, vet bara att det varierar från dag till dag vad de har fått in, så hoppas turen är på min sida, och att de inte bara säljer täcken som jag ändå inte kan köpa än.

Det sved i hjärtat när jag hittade lite hårtussar från Vasara i ryktlådan, och jag satt en stund och höll de i handel och borrade ner näsan i det. Herregud min älskade häst, vad jag saknar dig.


Comments

Popular Posts