Irland dag 4 - söndag 16:e april


En av de anställda ryttarna på centret hade firat sin födelsedag på lördagskvällen, så stallet var ovanligt lugnt och tyst på morgonen.  Vi var ditbjudna, men hade varit alldeles för trötta.

Malin och Kajsa hade köpt till en extra leltion på morgonen, men mitt flyg gick en tid som gjorde att jag behövde ta det första av de endast 5 tåg som gick idag och därmed hann hann jag inte rida. Kanske lika bra med tanke på att jag knappt kan röra mig? Nej, enbart pissigt för jag vill också haha.

Jag spenderade morgonen med att gå runt och ta farväl av hela området, alla hästarna och alla människor, och hade riktig ångest över att behöva åka hem. Herregud vad jag älskar det här stället, jag skulle kunna stanna i flera månader.
Klockan 10:30 körde loclan mig till tågstationen, och min långa resa hemåt påbörjades.


Kom till flygplatsen i Dublin runt 13:30 med en taxi från tåget, och 16:00 lyfte vi mot Manchester i ett litet propellerflygplan. I Manchester kunde jag åka vidare 18:30 och landade på Arlanda 22:05, 20 minuter försenade.


Det blev flygbussen till centralen och därifrån tbana hem till Dave och tjejerna.

Den här resan har varit allt och lite till. Jag måste tillbaka. Jag måste få vara med hästar nu, jag står inte ut att vara borta från dem mer.

När jag stod med socks och sa hejdå, strök honom över kinderna och pussade honom på mulen, andades in hans andetag, då var min själ hemma.

 

Comments

Popular Posts