Liten bil

Jag tror jag har hittat den PERFEKTA bilen; Dacia Sandero.

Fick tipset om den från en tjej i Ellinors stall, hon hade en själv och var väldigt nöjd. Hon sa att den var extremt billig och pålitlig, en perfekt bil för att transportera sig med. Tråkig att köra, men ärligt, kan jag bry mig mindre? Jag fick dessutom skjuts i den till tåget, och den kändes trevlig. 

Så nu har jag kollat på den en hel del och läst på, och alla verkar säga samma som hon. Jag plockade ihop ett paket med Dacia Sandero Ambiance, där jag lade till AC, automatisk växellåda, pekskärm med navigering och ljudanläggning, samt justerbar ratt och säte. 

Totalpriset?

107 300. 

Seriöst. Sjukt billigt!!

Det finns en återförsäljare riktigt nära i Nacka, Bilia Personbilar Nacka, där de även utför service. Så det lär bli en tur dit och provköra ganska snart. 

Sen återstår ett riktigt stort problem, att hitta en parkeringsplats jag kan hyra så jag slipper slåss om de få platser som finns på gatorna. 

Image result for dacia sandero ambiance

Comments

Popular Posts