Parkeringsplats

Boendeparkering: 
Kostar 500 kronor i månaden där jag bor och då får jag parkera inom orådet 'Ha' i mån av plats. Det är alltid väldigt fullt överallt så detta alternativ känns osäkert och jobbigt eftersom jag kan få köra runt i en halvtimme och leta efter en plats att ställa bilen på, och vem vet hur långt hemifrån?
Dock är detta alternativ billigast, och kräver ingen kötid för att få platsen.

För att skaffa boendeparkering behöver man ett boendeparkeringstillstånd.
Handläggninsgavgift för denna ansökan är 300 SEK, och man kan sedan betala månadsvis via mobilen vid BetalaP.

Bilen får max stå sju dagar på samma plats och behöver flyttas alla dagar det utförs någon form av arbete på vägen, dvs normalt 1 dag i veckan per gata.


Jag har bestämt mig för att ta detta som en första lösning och så får jag eventuellt ändra längre fram om det kommer nåt bättre. 

Comments

Popular Posts