Australien dag 12 – 16:e juni

Vi vaknade upp till ännu en fin dag och gjorde oss redo för att åka till sea world. Vi åt frukost på ett café och tog sedan bussen den korta biten till sea world, som ligger på main beach.

Vi hade en riktigt mysig dag fylld med djur. Vi började med att besöka pingvinerna, sedan gick vi till en show som hette ’the fish detectives’ och handlade om tjuvar och poliser i ett fiskdrama. Det roliga var att det var en landing av sjölejon och människor i rollerna.

Efter detta gick vi och besökte ’monsters of the deep’ och jag blev faktiskt lite rädd när en av dem väldigt plötsligt började röra sig och låta.

Vi såg sedan en delfinshow, åt lunch, såg en jetski-show, klappade stingrockor, besökte shark cove och fick se en underbar undervattensvärld, och avslutade dagen hos delfinerna och sälarna.Vi bestämde oss för att promenera hem eftersom vi var så nära surfers paradise, och promenaden tog ca 40 minuter. Tyvärr hade vi ganska ont i fötterna så det var en plågsam promenad hemåt.

Vi stannade till på Chocolate by Max Brenner för att fylla på lite energi, och beställde en ''chocolate mess for two, straight from the tin''.

Vi hade tänkt gå på indoor skydiving på kvällen men vi var alldeles för trötta efter att ha gått omkring en hel dag, så vi tog en mysig kväll på hotellrummet istället med ännu en picknick från coles.

Imorgon åker vi till nya zeeland. Jag kan bokstavligen inte fatta det, det känns helt tomt och som att inget sa hända imorn, det går inte in. Tror det är min hjärna som försöker hantera min stora förväntan och nervositet.Comments

Popular Posts