Australien dag 13 - 24:e Juni

Det var först när vi vi packat ihop våra grejer, checkat ut och ätit frukost som jag insåg hu mycket jag fruktat den här dagen. Tårarna rann när vi gick mot bussen som skulle ta oss till flygplatsen. Jag vet egentligen inte varför jag fick en sån stark reaktion, som Dave sa så står ju staden kvar, och jag kan åka hit när som. Men det var ändå nåt som gick sönder i mig när jag behövde åka härifrån igen, jag känner en sån kärlek till Auckland och för en vecka fick jag uppleva den igen. Och sedan tvingas lämna.

Flygningen kändes ganska lång, jag hade både hemlängtan till Sverige och ångest. Dave sov, men jag kunde inte utan försökte fördriva tiden med en bok.

Vi landade på eftermiddagen och blev upplockade av Josh som körde hem oss. Där packade vi ihop grejer för två dagars övernattning hos föräldrarna, och sedan åkte vi alla (Josh, Sheila, föräldrar, Daniel, Dave och jag) till en restaurang för att fira Sheila's födelsedag. Det var riktigt god mat, Australiensk/kinesisk. Vi åt alla tills vi rullade. Sedan satte vi oss i bilarna igen och åkte hem till föräldrarna.


Comments

Popular Posts