Australien dag 2 - 6:e Juni

Första natten avklarad, och idag var det dags för den stora Träffen med föräldrarna. 

Vi gick upp ganska sent eftersom vi var slitna efter den långa resan, och åt frukost i soffan och myste med QT. Sedan gjorde vi oss i ordning och väntade på att Daves pappa skulle komma och hämta oss och ta oss till Daves mammas affär. Jag var ganska nervös men det kändes ändå betydligt lugnare efter att ha träffat Sheila; två så lättsamma syskon måste komma från en lättsam familj.


Jag hade rätt i min aning; in genom dörren kom världens snällaste man, och så var det jobbiga över.
tyvärr ersattes denna lättnad direkt till panik när Dave insåg att han inte hade sin plånbok, och inte haft den sedan gårdagen någonstans på flygplatsen....
Vi lyckades ganska snabbt konstatera var påsen med pappans present och plånboken försvunnit. I tullen hade Dave ställt ner påsen för att fylla i ett formulär, och sedan hade han inte plockat upp den igen... Så, mot flygplatsen i full fart. Tur att det var så nära! Och som tur var hade de hittat påsen och tagot hand om den innan den stals, så den var i säkra händer. Tyvärr hade pappans present (en dyr konjak) inte haft samma tur, och dess öde är okänt, men förhoppningvis så avnjuter väl tjuven den någonstans. 

Med återfunnen plånbok i fickan så åkte bilen vidare till Westfield i Eastgardens för att hälsa på mamma i butiken. Hennes glädje när hon såg Dave var underbar. Och vilken härlig människa, vilken härlig familj!

Vi åt lunch i gallerian och umgicks allihopa, innan vi åter satte oss i bilen och åkte till Daves tandläkare, Ett snabbt besök, utan hål, och sedan åkte vi till föräldrarnas hus. Vid det här laget hade jet-lagen slagit till ordentligt, och båda två kraschade i säng och sov tills vi blev väckta vid middagsdags. Nu fick jag träffa den sista familjemedlemmen; broder Daniel. 

Det serverades en rätt som Dave pratat om sedan vi träffats; en fiskgryta tillagad inuti i pumpa. Riktigt gott, men ack så starkt. 

Efter middagen somnade vi ganska snabbt igen, och jag var lättad och nöjd över att ha träffat alla och att alla var så himla snälla. 

Comments

Popular Posts