Australien dag 4 - 8:e Juni

Idag blev det en brunch med Sheila och QT på ett sjukt bra ställe som heter the Grounds. Det är ett riktigt hipsterställe men oj vad bra mat och vad vackert det var! Mitt ute i en förort, bland företagsbyggnader, ligger denna oas. Ett stort område där de odlar egna grönsaker, har djur, caféer, resturanger och allt är underbart! Bäst var dock den stora grisen vid namn Kevin Bacon som levlde ett riktigt fint liv väl omhändertagen och i sällskap av sina getter.

Efter brunchen körde Sheila oss till tågstationen och vi åkte återigen in till stan. Vi besökte China town, little Tokyo, några marknader, kollade på Daves gamla kontor (wooooow vilken byggnad!) och promenerade sedan runt hela Darling harbour.


Vi promenerade sedan vidare till Circular Quay där vi åt på en italiensk resturang precis vid vattnet bredvid operahuset. Vi har sådan tur att det även råkar vara Vivid just nu, en årlig 2-veckor lång konstuställning över hela staden med ljus, och vi fick under måltiden se Harbour Bride, Operahuset och andra byggnader visa upp sina installationer. Vilken magisk kväll!


Comments

Popular Posts