Australien dag 5 - 9:e Juni

Zoo time!

Idag tog vi färjan från Circular Quay över till Taronga för att besökaq Taronga Zoo, givetvis var jag lika förtjust som en fyraåring över att få hälsa på djuren.

Taronga Zoo är rätt stort, det tog oss nästan 5 timmar att gå igenom hela. Höjdpunktena var girafferna (som alltid), men även känguruna, koalorna, wombatarna och alla apor.

Lunchen slår någon form av rekord som värsta maten ever. Vi betalade dyra pengar för nmat som knappt gick att svälja. Daves kyckling var så torr att den pulvriserades, och pommesen hade legat framme i flera dagar att dömma av deras torrhet och seghet.
Min macka med lax var aningen bättre men fortfarande svår att svälja.
Höjdpunkten var när den vilda kalkonen kom in och ville råna oss på mat. Jag kunde givetvis inte motstå den söta lilla (gigantiska) fågeln och gav en bit av min macka, varpå jag var som en saftig köttbit i en vargs ögon.Comments

Popular Posts