Australien dag 8 - 12:e Juni

Idag packade vi ihop våra grejer och städade ur huset i Kiama och satte oss åter i bilarna. Det har varit tre riktigt mysiga dagar och alla är överens om att man gärna kan åka hit igen.

Vi stannade och åt lunch på Bulli Beach som ligger ca en timme från Sydney, och här fick vi äntligen tummen ur och tog en bild på hela truppen. Här fick jag även min första mat-chock då jag beställde pommes frites till min vegetariska hamburgare, och fick nästan 500 gram.Vi åkte sedan vidare till Sheilas lägenhet där vi packade om vår väska så att vi skulle klara oss en natt till hos föräldrarna. Sedan promenerade vi till tåget, åkte till Mascot och tog bussen till Eastgardens och butiken för att hänga med föräldrarna igen.

Vi passade även på att göra lite shopping, jag fyllde på mitt strumplager då jag enbart hade med mig ett fåtal varma strumpor. Jag köpte även en stor sallad och tonfisk till middag, då Kim skulle laga en av familjen favoriträtter med kött.

När affären stängde klockan fem så åkte vi hem tillsammans med föräldrarna. Jag och Dave rensade lite bland hans gamla grejer innan vi åt middag, och sedan slappade vi framför Masterchef.


Comments

Popular Posts