Bilägare!

Jag kan knappt tro att det är sant, jag har precis blivit bilägare. Min alldeles egna Toyota Aygo, röd precis så som jag visste att min första bil skulle vara, kommer hem till mig inom två veckor.

Mamma hämtade mig hemma igår efter jobbet och så körde vi till Toyota i Nacka. Där provkörde jag den bil jag sett ut, en Aygo X-Play. Det enda jag varit orolig för var att den skulle kännas trång för mig som är så lång, men den var verkligen lika rymlig som vilken storbil som helst. Så jag slog till! Fick vinterdäcken på köpet, och idag kommer de ringa för att tala om exakt vilken dag jag kan hämta den.

Det känns så overkligt, jag är rätt till mig. Men det känns också förvånande hur lätt det var att köpa en bil, jag hade sett framför mig en värre process.

Nu återstår att döpa min nya lilla vän, men den kommer själv att tala om vad den heter när jag hämtar den.Comments

Popular Posts