Funderar på träningsschema

Under mina löpturer den senaste veckan har jag funnit att jag mest funderar över hur jag ska lägga upp träningen för den kommande hästen. Det är alltid skönt att ha en grundtanke om vad man vill försöka få in på en vecka, och eftersom veckan har 7 dagar har jag funderat på följande upplägg för 7 dagar. 
  • Dressyrlektion
  • Ridövningar
  • Hopplektion
  • Hoppövningar
  • Vilodag
  • Konditionsträning ute
  • Blandat ute, styrketräning i backar, koordination på små stigar etc.


Själv har jag fått order från kiropraktorn att köra 10 minuters core-träning varje dag och det har jag lovat att hålla. Jag har ju inte problem med självdisciplinen så det ska nog bli bra. Sen tänker jag försöka hinna med att fortsätta springa ett par dagar i veckan, konditionsträningen vill jag inte tappa bort. Jag har även lovat att kontakta en sjukgymnast för att få styrketräningsövningar som jag kan göra på jobbet. Låter som en bra och balanserad träning tycker jag!
Comments

Popular Posts