Stallplats - check

Vilken vecka det har varit!

Inte nog med att jag skaffade bil på onsdagen; på torsdagen skaffade jag stallplats.

Jag var hos min kiropraktor på onsdagen och passade på att be henne om numret till 'det där' stallet vi pratat om förut. Jag ringde sedan dit på torsdag förmiddag, och blev helt såld bara av att tala med Karro som har stallet. Vi klickade direkt, och allt hon berättade stämde precis med vad jag letade efter. Och hon hade en enda plats ledig.

Så, jag frågade om jag fick komma förbi redan samma eftermiddag och kika, vilket jag gärna fick. Och det var kärlek vid första ögonkastet, så jag tackade ja på plats. • Nyrenoverat stall. Stor och rymlig box med fönster. Granne bara på ena sidan.
 • Riktigt genomtänkt förvaring för alla saker, tex lysande täckesupphängning och en separat vägg för benskydd! 
 • Bra spolspilta med varmvatten.
 • Kameraövervakade uppvärmd sadelkammare. 
 • 4 km anlagd ridväg. 
 • Rundkorall under tak för longering.
 • 1 minut till ett riktigt fint ridhus. 
 • 3 min till en riktigt stor utebana där man får hoppa alla dagar. 
 • 20 minuters bilväg, motorväg hela vägen. 
 • Inom budget, 5300 SEK i månaden + 500 för ridhuskort. 
 • Lerfria hagar där man får välja om man vill gå själv eller med en kompis. 
 • Inga kollektiva pass i veckan, bara kvällsfodringar på vardagar.

Jag är sååå exalterad, nu rycker det i hela magen efter häst!Comments

Popular Posts