30-innan-30 - Uppfyllt mål 2. Pass my 5-year checkup at Mando

2. Pass my 5-year checkup at Mando and be declared fully healthy and "cured".
Autumn 2016 I got the final proof that I had beaten it.

I nästan 18 år var jag en fånge i min ätstörning. Jag har kämpat för mitt liv. När jag kom till Mando var jag en skugga av mig själv. Under 10 år, en tredjedel av mitt liv, fick jag möta min demoner som jagat mig genom hela livet, och besegra dem en efter en. Det var en smärtsam resa som jag kommit mer stärkt ur än jag kunnat ana. 

Jag önskar så att alla som kämpar med denna vidriga sjukdom vågar söka hjälp. Det finns ett liv på andra sidan. 

Jag har fått komma tillbaka till Mando och prata med både patienter och anhöriga, och att få ge något litet tillbaka till den plats som räddade mitt liv känns så viktigt. 

Jag är stolt över mig själv. Jag är fri.

Comments

Popular Posts