Gramy

Jag vet knappt vad jag ska säga, lyckan är så stor. 

Idag har jag köpt ny häst. Och inte vilken häst som helst, ett helt fantastiskt sto från Holland som Tagessons sporthästar importerat. 

Jag och mamma satte oss i bilen och körde ner till Skara under lördagen, sov på stadshotellet och turistade i den pyttelilla staden där allt är stängt, tände ett ljus i kyrkan för Vasara, innan vi på söndagsförmiddagen gjorde det som var resans syfte; åkte till Tagesson. 

Hans rykte var mycket välförtjänt, vilken duktig hästkarl och vilka fina hästar!

När jag träffade 'min' häst så fastnade jag direkt. Blicken sa allt. Vilken fantastisk häst!

6 år, tävlad i hoppning upp till 120. Superfin stamtavla, helt okomplicerad i all hantering, riktigt lyhörd och känslig i ridningen med ett stort scope, otroliga gångarter, cool, gosig, snäll, social. 

Jag är helt förälskad.Comments

Popular Posts