Light Girl

Jag kan knappt tro det, jag har en häst igen. Och inte vilken häst som helst, utan en alldeles fantastisk individ med enorma kvaliteer. 

I tisdags åkte jag, mamma, Carro och Krickan ner till Tagesson igen, för att få möte Light Girl. Redan när boxdörren öppnades så var jag fast; hennes blick sade allt jag behövde veta om hennes personlighet. 

När hon leddes ut på gången och sedan ut på ridbanan var jag ännu mer fast; hennes mjuka, smidiga, balanserade, taktmässiga och starka gångarter gjorde mig knäsvag. 

När jag sedan satte upp och fick uppleva hur känslig, kvick för hjälper och uppmärksam hon var, vet det ingen återvändo. Hon passade min ridstil perfekt. Och jag fick känna på hur en riktig kvalitetshäst ska kännas. Jösses.

Välkommen hem fantastiska "Lillan" - du och jag kommer att bli riktigt farliga på både hopp- och dressyrbanorna. Jag ser verkligen fram emot att få bli ett med dig och jag lovar att jag ska ge dig det bästa hem och liv jag kan. Comments

Popular Posts