Piercingfri

Ja, det var inte vad jag hade väntat mig när jag vaknade igår att jag skulle ta ut båda min älskade piercingar.

Då karro inte hade tid att träffa mig innan Boråsresan och jag ska provrida nya hästar om några dagar, så sökte jag upp en kiropraktor med gott rykte i Borås.

Det besöket var helt annorlunda mot alla andra besök hos olika kiropraktorer någonsin, och jag väntar med spänning för att se om denna nya metod och filosofi är magisk eller båg. Då mina besvär aldrig försvunnit trots flera års behandling är jag dock helt beredd att ge detta en helhjärtad chans!

Så varför åkte piercingarna? Jo, på den här kliniken har de sett gång på gång att piercingar i mittlinjen skapar problem hos patienterna. Så nu är jag metallfri och kommer inte behöva oroa mig för att pipa i kontrollen på flygplatsen längre.

Det var rätt jobbigt emotionellt att ta bort dem faktiskt, de har varit en del av mig så så himla många år, faktiskt nästan halva mitt liv. Naveln tog jag 2006 på nya Zeeland och tungan i Stockholm 2007.


Comments

Popular Posts