Hjärnskakning

#EquestianLife
Hade precis satt mig i sadeln och skrittat typ 5 steg medans jag höll på att rätta till stigbygeln så jag var framåtlutad. Då blev Lillan rädd för något och slängde upp huvudet rätt i mitt huvud som en dansk skalle... 

Kändes som att någon slagit hårt på en gongong som var mitt huvud och hela min kropp blev som en trasdocka, kunde inte röra mig och gled av när hon svängde runt. Sen låg jag som en klubbad säl på marken och kunde inte göra nåt, allt bara snurrade och gjorde ont.

Som tur var skulle vi precis ha hoppträning, så Carro var där och hon fattade direkt vad som hänt. De körde in en bil på banan och körde mig till närakuten i Handen och därifrån blev det ambulans till SÖS där de röntgade både för att utesluta hjärnblödning och frakturer i ansiktet. Domen blev "bara" en hjärnskakning, som tur var.

Doktorn trodde jag skulle vara relativt återställd efter tio dagar, om jag vilar och sover duktigt. Så det gör jag, imponerar til och med mig själv. 

Hoppas kunna åka ut och bara hälsa på i stallet i veckan, längtar massor...!Comments

Popular Posts