Alaska kryssning dag 0 - fredag 10 augusti

Jag började dagen tidigt i stallet. Klockan 8 möttes jag och Carro i ridhuset och hade en dressyrlektion som dränkte både mig och Lillan i svett. Lillan fick duscha efteråt medan jag svettades vidare med de dagliga stallsysslorna. Lillan fick gå ut i sin nya fina hage och jag fick pussa hejdå för tio dagar.


När jag kom hem var det dags för en ordentlig dusch och sedan att packa ihop alla Teddys saker, bur och honom. Vi åkte mot kaninhotellet på Tyresö och fick där ta farväl även av honom för nu. Båda djuren omhändertagna var dags att packa det sista och åka mot Arlanda.


Taxin tog knappt en timme och vi checkade direkt in på Radisson Blu inne i sky city. Sen mötte vi mamma och moster och åt middag. Jag hade varit sugen på buillabasse hela dagen och till min lycka fanns det på menyn så valet var solklart.En tidig kväll fick det bli då klockan skulle ringa redan 03:45.

Comments

Popular Posts