Alaska kryssning dag 7 - fredag 17 augusti

Ännu en tidig morgon då vi anlände till stopp nummer 3; Skagway, där bla bla

Numera en tradition, så startade vi med frukostbuffé innan vi gick i land och skiljdes åt; mamma och moster skulle åka White pass railway som bla bla. Jag och Dave däremot satte oss i ännu en buss och åkte till Chilkat Rainforest där massa hästar väntade på att ta oss på en tur genom regnskogen, till ett stort fält och sedan hem igen. 

Hästarna var en salig mix av quarter, Morgan och diverse andra raser i olika mängder och precis så coola och snälla som man tror. Tyvärr fick vi bara skritta då det var då i gruppen som kunde rida, men det var mysigt iaf.
På kvällen kom en av resans höjdpunkter, en Magishow. Det var inte en höjdpunkt för att den innehöll bra magi, utan för att jag fick uppfylla en av mina punkter på 40-innan-40; jag fick gå upp på scenen och bli trollad med!!Ytterst upprymda  och glada i hågen avslutade vi kvällen med "Yes and no gameshow" där de tävlande skulle klara av en två minuter lång intervju utan att säga ja eller nej. Omöjligt! Vi blev tyvärr inte utlottade att delta men skrattade gott åt de andra.


Comments

Popular Posts