2019 nyårslöfte

Förra årets nyårslöfte var:

"Jag lovar att fortsätta att bli bättre på att ta hand om min kropp och min själ. Jag tänker börja äta frukost varje dag, tillåta mig själv att inte behöva göra all till 200%, smörja in mina fötter när de är torra... etc." 

Jag har inte lyckats hålla detta. Det var en fortsättning på 2017 års lyckade och uppfyllda löfte som också handlade om mitt psykiska och fysiska välmående och tyvärr har jag backat tillbaka i gamla hjulspår.
Jag klubbar ett misslyckat löfte.

I år har jag därför inget val än att försöka rädda det som räddas kan.

Jag lovar att försöka bryta detta dåliga mönster av stress och ångest jag åter hamnat i. Jag lovar att försöka hitta något nytt i livet som ger mig en känsla av mening, både med livet och med min tid. Jag lovar att bli bättre på att sätta mig själv först och inte bry mig så mycket om att städa upp andras röror, varken bildliga eller bokstavliga. 

Comments

Popular Posts