Mysdag och skrittband

Idag blev det en lugn dag både för mig och Trygve. Eftersom han blev behandlad igår så var det ordinerat en ordentlig promenad idag. Eftersom det är snorhalt ute och Trygve tenderar att traska i ett lugnt och bekvämt tempo när man leder honom, fick det bli skrittbandet.

Det innebar att vi hade tid för rykte och mys, idag extra lyxigt då Dave var med i stallet och Trygve alltså blev omhändertagen av två samtidigt. Vilket lyxhäst! 
Som tack så lutade han sina tänder mot min panna (ååh vad skönt...not!) och lekte frisör med mitt hår. Åh vad jag älskar min lilla korv!!!

Imorgon blir det skritt uppsuttet, och på lördag får vi jobba normalt igen. Sedan är det dags för bommar på söndag och två markarbeten nästa vecka. Ska bli otroligt spännande att se om jag känner någon skillnad när jag rider, och om Carro ser nåt. 

Jag längtar iaf enormt efter vår nya sadel som ska komma mot slutet av månaden, det blir inte en sekund för tidigt!


Comments

Popular Posts