Staketlagning IGEN och skrittband

När jag kom till stallet var jag nyfiken på hur bulan på benet såg ut från igår, och blev väldigt glad att den hade gått ner nästan helt och värmen var i stort sett borta. Back on track-bandagen hade gjort sitt jobb, och min bedömning var rätt.

Planen var att ta en promenad ute innan det blev mörkt så att Trygve fick röra på sig. Jag möttes dock av total misär i den hage de lånat medan trädfällarna jobbat i deras. Jag hittade ändan av eltråden vid grinden i hagen, den hade dragits över 100 meter och med den hade det slitits upp stolpar och träkors som låg som knäckta tändstickor på marken. Så istället för promenad fick det bli skrittbandet medan jag och Carro spenderade en timme med att laga hagen, dra nya eltrådar och försöka på nya stolpar på plats i den stelfrusna marken.

Tack gode gud så var träkillarna klara sen på kvällen, så vi kunde slå på elen igen, för första gången på en vecka. Nu ska staketen hålla igen, även om busfröna försöker uppvakta damer på andra sidan.Comments

Popular Posts