just do it, it will all tur out ok, I promise

Såsom denna titel lyder, står det på min beskrivning om mig själv på min profil.

Det är i stort så jag levt mitt liv, att trots fruktan, oro, andras misstycke och samhällets normer göra det som är rätt för mig i mitt liv. Det har inte bara handlat om stora saker, utan oftast om små val men som gjort stor skillnad i vem jag är.

Det handlar om att våga vara stilla ibland, men också att våga prova, kasta sig ut och se om man faller eller flyger. 
Och kanske framförallt, lära sig att det inte är så farligt om man faller, det löser sig det också, och man är glad att man vågade prova.

Nu har jag gjort det igen. En 180 graders vändning i livet och står därmed här både rädd och förväntansfull. 

Jag sa i höstas upp mig från mitt arbete där jag efter att ha tagit en kandidatexamen i systemvetenskap spenderat de senaste 7 åren och lyckats bra, utvecklats och bidragit till mycket. Varför? Mitt hjärta ville prova något annat. 

Jag mår allra bäst när jag är i stallet eller med djur överlag. Så varför ska jag då inte jobba med det? 

Jag hoppas jag kommer flyga. Annars ska det bli spännande att se vad som händer istället. För man kan alltid ångra sig om man vill. 

Comments

Popular Posts