Jag gjorde det - I'm in!

Så kom äntligen beskedet som jag väntat och hoppats på; jag har kommit in på SLU! Till hösten börjat ett nytt liv och en start på en ny framtid.

Jag är otroligt glad att jag kom in, det är mycket höga antagningspoäng (samma som jurist och läkare på vissa skolor) och jag är så tacksam mot mig själv att jag jobbade hårt i gymnasiet och fixade betygen som krävs. 

Första känslan var eufori, sen kom nervositet. Både känslorna stammade i samma grundtanke - att något helt nytt ska börja! Stort tack till studentringaren på SLU, en andraårselev som ringer runt till nyantagna och berättar lite och som man kan fråga om allt man funderar på. Efter det samtalet övergick min nervositet till exalterad förväntan!
... Och lustigt nog ett stort sug att gå och handla pennor och block med roliga omslag. Typiskt mig. Comments

Popular Posts