omramning och inramning

När jag var liten fick jag två tavlor av mamma med bilder på Karolina. De hängde alltid på min vägg i flickrummet och jag är väldigt fäst vid dem.

Senaste åren har de legat i en låda där jag har alla mina hästsaker jag vill spara med inte har plats för att ha framme, och efter flera flyttar hade båda glasen i ramarna gått i kras.


Två nya, svarta, ramar inhandlade och ny pryder mina älskade bilder dem. Jag försökte desperat få plats med dem i min bokhylla men de är för stora, så de får bo i lådan igen tills vi flyttar till större, och jag får tills dess nöja mig med att ta upp och titta på dem då och då.


Jag passade även på att köpa en större ram av samma serie och rama in korsstygnet jag slutförde i våras. Skönt att ha det både skyddat och ur vägen. 
Detta får också stanna i lådan tills det får plats på en hästvägg!

Comments

Popular Posts