Trygve-nytt och tacksamhet

Vilket fantastiskt år jag haft, som fått spendera alla dagar i stallet med mina fantastiska hästar. Så tacksam över att jag haft möjlighet att ta en lång paus i livet och bara ägna mig åt det jag älskar mest.

Trygve och jag travar nu 6 minuter per dag, fördelat på 3 x 2 min, och vi fortsätter öka vecka för vecka. Nästa steg är 8 minuter fördelat på 2-3 minuters intervaller. Jag kan knappt vänta på att få börja galoppera och träna med honom. Han tycker själv han är helt redo och är så sugen på bus och äventyr, och jag vill inget hellre än att ge honom det och uppleva det med honom. 
Jag är så stolt över hur fint han hanterat denna extremt långa konvalescens, 1,5 år. Jag hade inte kunnat be om en bättre häst.

Nu passar vi på att njuta av ljuset och de långa dagarna augusti ut, för sedan börjar skolan för mig och jag kommer inte kunna vara i stallet 8 timmar per dag längre. Hur ska jag klara mig utan det? 


Comments

Popular Posts